WordPress frissítés, weblap frissítése

WordPress frissítés, weblap frissítése

Frissíthetek…?

 

Ügyfeleim gyakran felteszik a kérdést: Frissíthetem a WordPress-t? Nem lesz baj?

Sajnos, nem tudom megjósolni. Alapesetben nem lesz baj.

De. Tudjuk, hogy a WordPress motor, a sablonok, a bővítmények mind-mind frissítendők, és könnyen előfordulhat, hogy az új verziók valahol összeakadnak egymással (vagy régebbi verziókkal), és funkcionális, vagy kinézetbeli hibát okozhatnak, szélsőséges esetben az egész honlap széteshet, vagy elérhetetlenné válhat.

És még egy “de”:

A WordPress frissítés nem opcionális! Muszáj frissíteni, mert csak így tarthatjuk biztonságban a honlapunkat. Sokat mesélhetnének erről mindazok, akiknek elavult plugin, vagy sablon miatt fertőződött meg a honlapja!
(Ha ilyen problémával küzdesz, weboldal vírusmentesítő szolgáltatásunkkal tudunk segíteni.)

Egyszóval, frissíteni KELL.

Hogyan tegyük ezt úgy, hogy tényleg ne legyen baj, és a weboldalunk biztonságban legyen?

 

Honlap biztonság illusztráció, számzáras jelszó

 

Weblap frissítése biztonságosan

 

1. Ahhoz, hogy egyáltalán minimális biztonsággal frissítsünk, szabályos WordPress honlap felépítés szükséges.

 

Értem ezalatt, hogy:

 • Fizetős sablonok, bővítmények kizárólag hivatalos eladótól használhatóak, az ingyen letöltött, ún. nulled cuccokat felejtsük el! (Nem csak etikátlan, de egytől egyig vírussal fertőzöttek, vagy minimum biztonsági réssel vannak ellátva.) Az eredeti fájlokat őrizzük meg (lehetőleg több adathordozón is), illetve amíg frissítés jár hozzá, addig a legfrissebb változatot is.
 • A tárhely követelményei is feleljenek meg a mai elvárásoknak (pl. php verzió). A legtöbb piacon lévő tárhelyszolgáltatás rendben van ilyen szempontból.
 • Ha a honlap felépítéséhez, fejlesztéséhez külön programozás kell, célszerű megkérdezni a szakembert, hogy mely fájlokban nyúlt bele a kódba (és ezt fel is írni magunknak), illetve célszerű kifejezetten WordPress codex-hez értő programozót keresni, aki érti a WordPress motor felépítését, és nem a szomszédpistike-majd-megoldja-okosba módszert alkalmazni, mert nagy árat fizethetünk érte.
 • Jó, ha van gyereksablon (child theme) a honlapunkon, így jó eséllyel megmaradnak az esetleges kódszintű változtatások a sablonunkban frissítés után is.

 

2. Lehetőleg ne ezerévente egyszer álljunk neki a frissítésnek.

Sokan esnek abba a hibába, hogy félelemből, vagy más elfoglaltságok miatt hónapokig (alig merem leírni: …akár évekig) halogatják a frissítéseket. Ez kifejezetten rossz stratégia, mert az elavult bővítmények és sablonok, vagy akár maga a WordPress motor hatalmas biztonsági rést jelentenek – ezt nem lehet elégszer elmondani!

Gondoljuk arra, hogy az okostelefonunkra minden nap több frissítés érkezik. Pontosan tudom, hogy milyen idegesítő, és felesleges időpocsékolásnak tűnik – de tudomásul kell vennünk, hogy ez egy felgyorsult világ, és a fejlesztők a (szintén gyorsan dolgozó) hackerek ellen veszik fel a harcot az állandó változtatással. Ha ennyit nem teszünk meg magunkért, akkor saját magunkat szolgáltatjuk ki az adathalászoknak.

Ráadásul a frissítés kis lépésekben kevésbé kockázatos, mintha tíz-húsz verziószámot ugranánk egy-egy alkalommal.

 

3. Jó tudni, hogy a WordPress főverziók (pl.: WP 4.x, WP 5.x), a sablonod, és (ha használod a webáruházadban) a WooCommerce főverziók frissítése kicsivel több kockázatot jelent. A főverziók jellemzően többféle, és nagyobb mennyiségű változtatást hordoznak magukban.

 • A változtatásokkal járó bug-okat, hibákat kiküszöbölheted azzal, hogy a főverziók esetében kivársz, és nem frissítesz azonnal. Célszerű megvárni az első-második alverziót a nagy váltás előtt (pl.: WP 5.0.0 helyett 5.1.0).
 • A nagyverziók tervezett funkcionális változtatásai (mint például a Gutenberg blokk szerkesztő, melyet a WordPress 5-ös főverzió hozott magával) szintén érinthetnek téged. Ezekről célszerű a blogokban, fórumokban tájékozódni.

Ahogyan az életben mindenhol, a változtatások változtatására is hamarosan talál megoldást a WordPress nagy közössége. 😉

 

4. A frissítések sorrendjére nincs hivatalos állásfoglalás. A legtöbb szakember a következő sorrendet használja:

 • bővítmények frissítése
 • sablonok frissítése
 • WordPress motor frissítése

Én magam is így csinálom, azonban feltehetően vannak, akik visszafelé lépegetnek, vagy össze-vissza frissítenek, ahogyan jön – önmagában ez nem okoz gondot általában.

 

5. Mindig készíts teljes biztonsági mentést a honlapodról a frissítés előtt!

TELJES biztonsági mentést, tehát a fájlokat és az adatbázist IS le kell mentened a saját gépedre. Így, ha bármi félrecsúszik, vissza tudod állítani a jelenlegi állapotot, sérülésmentesen.

Ha az összes eddigit figyelmen kívül hagyod, ez az egy mindenképpen szükséges!

 

WordPress frissítés lépései

 

Maga a frissítési folyamat végtelenül egyszerű és felhasználóbarát. Gyakorlatilag egy next-next-finish elvű, két gombnyomással megoldható dolog.

Amikor belépsz az admin felületedre, a WordPress jelzi, hogy frissítésed érkezett.

Eztán a WordPress frissítési felületén kijelölöd a választott sablont, bővítményt, vagy motort, és egy gombnyomással elindítod a folyamatot.

 

wordpress frissítés lépései, képernyőfotó az admin felületről

 

Vársz egy keveset, és amikor szól a honlapod, készen vagy. 🙂

Célszerű végigkattintani a menüket, oldalsávokat, letesztelni az űrlap-küldést, vagy a webáruház vásárlási folyamatát, hogy biztos lehess benne, minden simán lezajlott.
Ha biztosra szeretnél menni, mentsd le a honlapod a frissített változatban is!

 

Weboldal automatikus frissítése

Alapesetben az automatikus frissítéseket csak a nagyon szimpla felépítésű honlapok esetében ajánlom, ha van (szintén) automatikus napi biztonsági mentés.

Bár a frissítés egyszerű folyamat, mégis – ha bajt okoz, akkor fontos, hogy kézben tartsuk a kontrollt.

A WordPress 3.7 óta az automatikus frissítést egy darabig beépítették a motorba, most azonban már csak a lehetőség van meg, alapértelmezetten ki van kapcsolva.

Bekapcsolhatjuk a wp-config.php fájl-ban, ebben a sorban:

define(‘AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED’, true);

Ha a “true” helyett “false”-ra írjuk át ezt a parancsot, az automatikus frissítés ismét működésbe lép.

Ha nem szeretnénk mindent és bármikor automatikusan frissíteni, vagy a kódban turkálni, lehetőség van bővítményekkel szabályozni az automatikus frissítést.

A bővítmények általában lehetőséget adnak arra, hogy differenciáltan szabályozzunk: például csak a bővítmények, vagy sablonok frissítését kapcsoljuk be, vagy letilthatjuk a főverziók frissítését (major updates), és megtarthatjuk az alverziókét (minor updates).

 

A teljesség kedvéért meg kell emlékezni arról is, hogy frissítést nem csak az adminisztrációs felületről, hanem FTP kapcsolaton keresztül is csinálhatunk. Ez inkább baj esetén szükséges, középhaladó technika, alapesetben nincs erre szükség.

 

Összefoglalva:

1. A frissítés nem opcionális, hanem kötelező biztonsági elem!

2. Mindig legyen előtte teljes biztonsági mentésed

3. Ha nem tudod, vagy nem akarod megcsinálni: támaszkodj olyanra, aki ért hozzá – írj nekünk!

A következő cikkben a WordPress biztonsági mentéssel fogunk foglalkozni.

 

 

Cégbemutató weboldal készítés

Cégbemutató weboldal készítés

Mi az a cégbemutató weboldal?

Többféle céllal készülhetnek honlapok – például webáruház, érkező oldal (landing page), blog, online katalógus, híroldal, és sok egyéb.

Azonban a legtöbb készülő weboldal célja egy cég tevékenységének bemutatása.

Lehet ez egyszerűbb, mint egy online névjegy – ez akkor lehet szerencsés, ha az ügyfeleidet elsősorban offline szerzed. Ilyen esetben a brand-építés az elsődleges cél – magyarul: Ha az ügyfeleid, vagy leendő megrendelőid a honlapodról tájékozódhatnak a termékedről, szolgáltatásodról, a referenciáidról, a nyitvatartásodról, illetve a cég elérhetőségeiről.

Ha az internetről (is) szeretnél megrendelőket szerezni, akkor a cégbemutató weboldalnak más online eszközökre is szüksége lesz.

Ha kíváncsi vagy, mi lehet, olvass tovább! 🙂

 

Cégbemutató weboldal kép Plant-Web Stúdió

 

A legtöbb megrendelést cégbemutató weboldal készítésére kapjuk

 

A cégbemutató weboldalak típusai

 

1. Online névjegy, brand építés

Ahogyan fentebb is olvashattad, a névjegy típusú weboldal offline ügyfélszerzés esetén ideális, sőt szükséges.

Ahhoz, hogy az ügyfeleid neked szavazzák a vásárlás bizalmát, meg kell nekik mutatnod a céged legjobb arcát. Megmutathatod, milyen klassz termékeid vannak, hol van a boltod, kik a munkatársaid, milyen referenciáid vannak, és – az ügyfélvéleményeken keresztül – mennyire elégedettek azok, akik nálad vásároltak.

Informatív dolgokra is használhatod ezt az egyszerű weblap típust, mint a nyitvatartásod, és a kapcsolatfelvételi információk.

 

2. Ügyfélszerző cégbemutató weboldal

Ez a honlap típus magában foglalja az egyszerű névjegy weboldal tartalmi elemeit, azonban különböző, a vállalkozásodra szabott elemekkel egészítjük ki.

Milyen online marketing eszközökből válogathatunk?

 • Blog szekció, szakmai cikkek, izgalmas bejegyzések a témádban
 • Közösségi média (Facebook, Instagram, Twitter) összekötés
 • Látogatói interakciók: hozzászólás, termékértékelés, véleményezés lehetősége
 • Hírlevél feliratkoztatás
 • Kapcsolatfelvételi, rendelési űrlapok
 • Hírlevél feliratkoztatás
 • On-site seo
A honlap tervezése során Veled, a megrendelővel együtt kitaláljuk, hogy ezek közül mi az a fegyvertár, ami konkrétan a te vállalkozásod ügyfélszerzését segíti.

 

3. Cégbemutató weboldal szolgáltatás értékesítésére

Ha szolgáltatást értékesítesz, a honlapod ebben is nagy segítséget nyújthat. A bizalomépítés fontos kellékei közé tartozik a referenciák, és az ügyfélvélemények bemutatása, és a szolgáltatás részletes leírása.

Megjelenítheted az árakat, és ha van fizikai üzleted, akkor annak helyét és nyitvatartását.

Elhelyezhetsz kapcsolatfelvételi űrlapot, amivel megkönnyítheted az érdeklődőknek, hogy kérdezzenek tőled a szolgáltatásoddal kapcsolatban. Ha online értékesítesz, akkor megrendelőlappal teheted gördülékennyé a vevőid kiszolgálását.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatásod nem hétköznapi, nem közismert téma. Ebben az esetben remek felületet ad a weblap arra, hogy megtanítsd az érdeklődőknek – akár életszagú példákon keresztül -, miért hasznos, ha igénybe veszik, amit kínálsz.
Erre elsősorban egy blog/cikk szekció alkalmas. Ha ügyesen csinálod, és netán még a keresőoptimalizált szövegírás szabályait is megtanulod, amelyre online oktatás keretében nálunk is lehetőséged nyílik, akkor egy ilyen terepen könnyen szakértővé válhatsz, és dominálhatod a piacod.

4. Landing page, one-page weboldal

Speciális weblapok, amelyek akár egy termék, vagy szolgáltatás kampányszerű értékesítését teszik lehetővé. A cégbemutató weboldal kiegészítőjeként értelmezhetőek inkább, melyekre különleges szabályok vonatkoznak.

Technikailag lehet oldal, aloldal, vagy aldomain, design-ja illeszkedhet a fő weboldalad arculatához, vagy teljesen más külsőt is kaphat.

 

Reszponzív weboldal készítés

 

Annak ellenére, hogy robbanásszerűen növekszik a telefonról internetezők száma, és hogy a Google évek óta hátrasorolja a nem-mobilbarát oldalakat, még mindig rengeteg olyan honlappal találkozhatsz, amelyek az asztali változat törpésített másai, hangyányi, olvashatatlan betűkkel.

A reszponzív honlapok mind asztali, mind mobil kijelzőn megfelelő megjelenést biztosítanak. Nálunk kizárólag ilyen, mobilbarát honlapok készülnek, minden felár nélkül. Ezt a látogatóid, és a Google is szeretni fogják!

Itt nézd meg, hogy a konkurenciád weboldala mobilbarát-e: Google reszponzív honlap teszt.

 

Céges honlapkészítés Budapesten, országosan

 

Bár honlapjaink Budapesten készülnek, a honlapkészítés online műfaj, így nincs helyhez kötve a tevékenység.

Nem számít a honlapkészítő, és a megrendelő közötti távolság sem, hiszen online írásban, és telefonon minden tökéletesen intézhető. Egyszerűen megoldható a képernyőmegosztás is, ami azt jelenti, hogy ugyanazt a monitort láthatjuk egyszerre, bármekkora is közöttünk a távolság.

Az egész ország egész területén vannak elégedett ügyfeleink, így ezt az elméletet sokéves gyakorlat is bizonyítja.

 

Céges weboldalkészítés árak

 

Ha körbenézel a honlapkészítők árain, hatalmas különbségeket fogsz látni. Néhány tízezer forintos csomag-ajánlatoktól (javaslom ezt fenntartással kezelni), olyanok is akadnak, akik félmillió forintos elköteleződés alatt szóba sem állnak veled; innentől pedig a határ a csillagos ég…

Sőt, vannak népszerű ingyenes honlapkészítő rendszerek, amelyek bizonyos célokra megfelelőek lehetnek, azonban cégbemutató weblapok céljára komolytalan megoldás.

Rengeteg honlapkészítő weboldalán nem is találsz árakat, pusztán árajánlatkérési lehetőséget.

Azért, hogy megkönnyítsük a tájékozódást, weboldal készítés csomagokat állítottunk össze a leggyakoribb igényekből, a piaci ár alsó határán.

Honlapkészítő – Honlap csomagok

Hogy a honlap-csomagok árazása egyértelműbb legyen, segítségül példa-honlapokat láthatsz a linkekre kattintva:

S-csomag
M-csomag
L-csomag

 

Nem támogatjuk a “gatyaletolós” árversenyt, de az átverős, túlárazott, az ügyfél tájékozatlanságát kihasználó lehúzást sem. Alapelveink szerint minőségi munkát adunk a piaci ár alsó határán. Így akár induló mikrovállalkozások is elérhető áron felépíthetik online megjelenésüket.

 

A honlapkészítés csomagokon túl természetesen egyedi árajánlatra is van lehetőség – Írj nekünk, az árajánlat nálunk ingyenes!

 

Fontos tudni:

 • Nálunk nincsenek rejtett költségek, a munka elején pontosan tudni fogod, hogy amit kértél, mennyibe kerül. Természetesen a közben esetlegesen felmerülő plusz igények plusz pénzbe kerülnek, azonban ezeket a költségeket is pontosan megbeszéljük, így nem érhet meglepetés.
 • Cégünk alanyi adómentes, tehát a számlát áfa nem terheli, ezzel is kedvezőbbé téve a honlapkészítés árát.
 • Előleget soha nem kérünk!
 • Ha részletfizetést szeretnél, előzetes megegyezés alapján az is megoldható.

Természetesen nálunk is vannak olyan feladatok, amelyeket nem lehet “csomagba kötni”, jellemzően ilyen a weboldal javítás, amely a honlap ismeretlen előéletét, és a közben felmerülő megrendelői igényeket tekintve előre felmérhetetlen feladat. Ebben az esetben óradíjas ajánlatot tudunk adni, amelyben a napi egyeztetés, és akár limitek beépítése garantálja ügyfeleink számára a költségek kontrollálhatóságát.

Külön kell megemlíteni a webáruházakat, amelyek a céges honlapok funkcióin felül speciális értékesítési folyamatokat végeznek, így az árazás tekintetében (is) külön kategóriát képviselnek.
Cégünk, a Plant-Web Stúdió ebben a tekintetben is azt az elvet képviseli, amit a honlapkészítés esetén: Minőségi munkát adunk a normál piaci árak alsó határán: Webáruház készítés árak

 

Egyszerű felhasználói frissítés, betanítás

A WordPress honlapok egyik legnagyobb előnye, hogy felhasználóként is saját magad frissítheted a weboldalad.

Ezt az előnyt mindenképpen szeretnénk megadni MINDEN ügyfelünknek, ezért a honlapkészítés mellé nálunk jár a felhasználói betanítás! Kiválaszthatod, hogy online oktatást, vagy lépésről-lépésre képes bemutatókat szeretnél inkább.

Ezzel magad fogod tudni a tartalmaidat frissíteni (új cikkeket, bejegyzéseket feltenni, árakat, vagy egyéb változásokat átírni), így nem kell minden apróságért webmestert fizetned.
Ha mégsem szeretnél ezzel foglalkozni, megbízhatsz minket a havi fenntartással, így minden terhet át tudsz adni, ami a honlapoddal kapcsolatos!

Természetesen a felhasználói kezelésen túl lehet, hogy egyéb dolgokat is magad szeretnél változtatni a honlapodon. Ebben is tudunk segítséget nyújtani online WordPress oktatás keretében.

 

Cégbemutató weboldalért keress minket!

 

Weblapjaink motorja a WordPress.

Weboldalaink “ruhája” elsősorban a mobilbarát, prémium DIVI sablon, amelyet a megrendelt honlapodhoz ingyenesen megkapsz!

Webáruházaink WooCommerce alapon készülnek.

 

 

Legfrissebb WordPress sablonok ingyen – 5. rész

Legfrissebb WordPress sablonok ingyen – 5. rész

Megelőzőleg több alkalommal olvashattatok klassz, ingyenes WordPress sablonokról:

 

A mostani mini-sorozatban a legfrissebb, ingyen elérhető WordPress sablonokat mutatom be nektek. Előzmények:

 
Ingyen WordPress sablonok 1. rész
Ingyen WordPress sablonok 2. rész
Ingyen WordPress sablonok 3. rész
Ingyen WordPress sablonok 4. rész
 

Ha beleszerettél valamelyik témába, a képre kattintva le is töltheted a sablont!

“Apróbetű”: Célszerű az új sablont élesítés előtt egy teszt-oldalon kipróbálni, mert sem te, sem a fejlesztő nem ismerheti az összes lehetséges inkompatibilitási problémát. Tehát: Tesztelj, aztán élesíts!

Az alábbiakban 3+1 különleges, izgalmas külsejű sablont találhattok, a legfrissebbek közül!
 

1. Millo – Blog célú sablon

 

Millo

A Millo egy egyszerű, fotó portfólióra épülő WordPress sablon. Jól használható utazás, ételek/receptek, vagy egyéb fotós blog témájában. Kreatív ügynökségek, fotó-stúdiók is használhatják.

Jellemzők: egyedi háttér, egyedi logó, egyedi menü, lábléc oldalsáv (footer widget), rácsos elrendezés (grid layout).

 

 

2. Garuda – Többcélú, ingyenes WordPress sablon

 

Garuda

A Garuda sablon fejlesztői a WPKoi theme csapata. Dinamikus, barna és narancssárga színvilágú téma.
Többcélú sablon, használható tehát művészeti, és üzleti bemutató céljára, vagy ha éppen blogot, vagy webáruházat indítasz. Sokféle személyreszabás lehetőségét építették be, így kódolás nélkül is könnyen egyediesíthető. WooCommerce kompatibilis, és jól együttműködik a legtöbb drag-and-drop oldalépítővel.
A dokumentációt itt találod: wpkoi.com/docs.

 

 

3. Blogger Era Plus – Blog sablon

 

Blogger Era Plus

A Blogger Era Plus a Blogger Era gyereksablonja. Reszponzív (mobilbarát) sablon, kifejezetten blog célra fejlesztve. Könnyen testreszabható.

Jellemzők:
Egyedi háttér, egyedi fejléc, egyedi logó, egyedi menü, bal oldali oldalsáv, jobb oldali oldalsáv, nyelvi támogatás, beépített sablon-beállítások (theme options).

 

 

3+1. VW Travel – Utazás témájú WordPress sablon

 

VW Travel

A VW travel utazó bloggerek, és utazási-turisztikai ügynökségek számára készült sablon. Hasznos lehet turisztikai hírek, útikalauzok, utazási kalandok témájában is. Hotelek, repjegy-ügynökségek is hasznosíthatják.
A fejlesztők gyors betöltődést, személyre-szabhatóságot, fordíthatóságot, ígérnek.
Demo sablon: https://www.vwthemes.net/vw-travel-pro/

 

Ha kipróbáltad valamelyik sablont, írd meg kommentben, hogyan tetszett! 🙂

 

Ha megtanulnád a WordPress-t, gyere, tanulj velünk – ingyen Divi sablont is adunk ajándékba! 🙂

 

 

Legfrissebb WordPress sablonok ingyen – 3. rész

Legfrissebb WordPress sablonok ingyen – 3. rész

Megelőzőleg több alkalommal olvashattatok klassz, ingyenes WordPress sablonokról:

 

A mostani mini-sorozatban a legfrissebb, ingyen elérhető WordPress sablonokat mutatom be nektek.

 
A minisorozat első részét ide kattintva találod meg.
A minisorozat második részét ide kattintva találod meg.

Ha beleszerettél valamelyik témába, a képre kattintva le is töltheted a sablont!

“Apróbetű”: Célszerű az új sablont élesítés előtt egy teszt-oldalon kipróbálni, mert sem te, sem a fejlesztő nem ismerheti az összes lehetséges inkompatibilitási problémát. Tehát: Tesztelj, aztán élesíts!

Az alábbiakban három különleges, izgalmas külsejű sablont találhattok – nem “sablonosak”, ugye? 😉

 

1. Elemento – fotós WordPress sablon

 

Elemento Photography

Az Elemento Photography egy Gutenberg kompatibilis sablon, az Elemento sablon gyerek-sablonja (child theme). Többcélú, elsősorban fotógalériák építésére alkalmas sablon. Fotósok, fotó-bloggerek, utazás-témájú honlapok ideális sablonja. A fejlesztők szerint gyors, és keresőbarát felépítésű.

 

 

2. Kubera – Többcélú (multipurpose) WordPress sablon

 

Kubera

A Kubera egy dinamikus elrendezésű, élénk sablon. Többcélú, a fejlesztők szerint művészeti, blog, üzleti, vagy portfólió témákban is jól használható. Sokféle testreszabási opciót tartalmaz, így kódolás nélkül is könnyen egyediesíthető. WooCommerce kompatibilis, reszponzív sablon.
 

 

3. ZenMacrame – Többcélú WordPress sablon

 

ZenMacrame

A ZenLife gyereksablonja. Teljesen reszponzív (mobilbarát), többcélú, ingyenes WordPress sablon. Többek között főoldali slider-t, animált effekteket, teljes szélességű oldal-sablont, többszörösen legördülő menüt, és rengeteg közösségi ikon lehetőséget (fejléc, lábléc) építettek be a fejlesztők.

 

Ha kipróbáltad valamelyik sablont, írd meg kommentben, hogyan tetszett! 🙂

 

Ha megtanulnád a WordPress-t, gyere, tanulj velünk – ingyen Divi sablont is adunk ajándékba! 🙂

 

 

Legfrissebb WordPress sablonok ingyen – 2. rész

Legfrissebb WordPress sablonok ingyen – 2. rész

Megelőzőleg több alkalommal olvashattatok klassz, ingyenes WordPress sablonokról:

 

A mostani mini-sorozatban a legfrissebb, ingyen elérhető WordPress sablonokat mutatom be nektek.

A sorozat első részét ide kattintva találod meg.

Ha beleszerettél valamelyikbe, a képre kattintva le is töltheted a sablont!

“Apróbetű”: Célszerű az új sablont élesítés előtt egy teszt-oldalon kipróbálni, mert sem te, sem a fejlesztő nem ismerheti az összes lehetséges inkompatibilitási problémát. Tehát: Tesztelj, aztán élesíts!

Az alábbiakban három, kifejezetten “csajos” témát mutatok nektek! 🙂

 

1. Glamour Magazine – magazin jellegű WordPress sablon

 

Ingyen letölthető WordPress magazin sablon előnézeteA Glamour WordPress sablon kimondottan női magazin céljára készült téma. A testreszabón keresztül rugalmasan egyediesíthető, kezdők számára is kényelmesen kezelhető. A fejlesztés során különösen ügyeltek a biztonságosságra, és a seo-barát felépítésre. A sablon minden képernyőn jól mutat, teljesen reszponzív. A demo verziót ide kattintva érheted el.

Nekem tetszik! 🙂 Te mit gondolsz?

Ingyenes WordPress sablon letöltése
 

 

2. Massage Clean – Wellness szolgáltatói sablon

 

Masszázs websablon - ingyen letölthető WordPress honlapsablonA Massage Clean WordPress sablon modern, elegáns dizájn-t ígér, elsősorban masszőröknek, spa-, és wellness-centereknek; de a Testreszabóban lévő sokféle opció miatt más típusú üzletek, szolgáltatások honlapjára is kiváló. Teljesen reszponzív, minden képernyőn szép megjelenést ad. Nyelvi fájlokat tartalmaz, így a sablon magyarra fordítása könnyen lehetővé válik. Kompatibilis a legfrissebb WordPress verzióval, és a népszerű bővítményekkel, mint például a Contact Form 7, vagy a WooCommerce.

Massage Clean WordPress sablon letöltése

 

 

3. VW Kids – Gyerkőcös sablon

 

Letölthető WordPress sablon ingyen, óvodai sablon képeA VW Kids egy színes, fiatalos WordPress sablon. Óvodák, bölcsődék, általános iskolák, játszóházak, családi gyermek-megőrzők számára ideális. Webáruház céljára is használható, például gyermekruházat, iskolaszerek, játékboltok témájában. Kompatibilis a legújabb WordPress verzióval. A sablon demo-ját ide kattintva találod meg, itt pedig letöltheted az ingyenes sablont!

 

 

 

Ha kipróbáltad valamelyik sablont, írd meg kommentben, hogyan tetszett! 🙂

 

Ha megtanulnád a WordPress-t: Tanulj velünk, online oktatásban – ingyen Divi sablont is kapsz ajándékba! 🙂

 

 

Legfrissebb WordPress sablonok ingyen – 4. rész

Legfrissebb WordPress sablonok ingyen – 4. rész

A mostani mini-sorozatban a legfrissebb, ingyenesen letölthető WordPress sablonokkal találkozhatsz.

 

A minisorozat első részét a WordPress sablonokról ide kattintva találod meg.
A második részben bemutatott WordPress sablonokat itt találod.
A harmadik rész ingyen letölthető WordPress sablonjait erre a linkre kattintva éred el.

 

Ebben a részben a természetkedvelőknek kedvezek… Egy kicsit. 🙂

Ha beleszerettél valamelyik témába, a képre kattintva le is töltheted a sablont!

 

“Apróbetű”: Célszerű az új sablont élesítés előtt egy teszt-oldalon kipróbálni, mert sem te, sem a fejlesztő nem ismerheti az összes lehetséges inkompatibilitási problémát. Tehát: Tesztelj, aztán élesíts!

 

1. Shuttle Blog – vállalati, üzleti WordPress sablon

 

Shuttle Blog

 

A Shuttle sablon gyerek-témája.

A Shuttle Blog egy ingyenes verzió, a sablon fizetős változattal is rendelkezik (kiterjesztett lehetőségekkel, természetesen).
Elsősorban profiknak ajánlják, üzleti célra: éttermek, egészségügyi üzletek, sport, startup bizniszek ajánlott WordPress sablonja. Modern design, footer widget-ek jellemzik. A blog / hírek szekció kiemelten fontos ennél a sablonnál: letisztult, profi kinézetű.

Egyéb jellemzők: Reszponzív (mobilbarát), többnyelvűsítésre kész, keresőbarát. E-kereskedelemre is alkalmas, teljesen WooCommerce és JigoShop kompatibilis.
Ráadásul kiválóan használható az elterjedt website-builderekkel: Elementor, Beaver Builder, Visual Composer, Divi, SiteOrigin.

 

2. Pet Care Clinic – kisállat szolgáltatások WordPress sablonja

 

Pet Care Clinic

A Pet Care Clinic egy elragadó, elegáns, sokoldalú sablon. Elsősorban kisállat-kereskedések, tenyésztők, kutya-napközik, kutyapanziók, kutyakozmetikusok, állatorvosok, állateledel-, és állatfelszerelés-kereskedők használhatják bizalommal.
Állatos blogokhoz, szakértői oldalakhoz is ajánlható sablon.
Teljesen reszponzív, minden eszközön szépen jelenik meg. Kompatibilis minden böngészővel, és támogatja a többnyelvűsítést. Jól együttműködik a WooCommerce bővítménnyel, beépített közösségi média ikonokat tartalmaz, keresőbarát. Demo link: https://www.unboxthemes.com/themes/pet-care-clinic/

 

 

3. Tale Travel – Utazás-blog ingyenes WordPress sablon

 

Tale Travel

Tale Travel egy lenyűgöző, mobilbarát, könnyen testreszabható WordPress sablon. Ajánlható: utazó-bloggereknek, utazási ügynökségeknek, turisztikai vállalkozásoknak. Rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, amelyek rugalmasan változtathatóak, igény szerint.

 

3+1. vW Gardening, Landscaping – Kertész, kertépítő honlaphoz WordPress sablon

 

VW Gardening Landscaping

VW Gardening Landscape egy friss, letisztult, megbízható, dinamikus WordPress sablon. Kertészek, kerttervezők, kertépítők számára ajánlott, de használhatják virágkötők, virágboltosok, növénytermesztők is. Reszponzív sablon, seo-barát, és jól megjeleníthető különböző böngészőkben. Végtelen színválasztási lehetőséget, és több, mint száz betűtípust tartalmaz.
Mivel WooCommerce kompatibilis, így kertészeti, növénytermesztési termékeket forgalmazó webáruháznak is kiváló.
Demo verzió: https://www.vwthemes.net/vw-gardening-landscaping/

 

 

Ha kipróbáltad valamelyik sablont, írd meg kommentben, hogyan tetszett! 🙂

 

Ha megtanulnád a WordPress-t, próbáld ki online oktatásunkat, kezdőtől a haladó szintig! Ingyen Divi sablont is kapsz ajándékba! 🙂

 

 

Igen, mi is használunk sütiket, de nagyon keveset. :) A honlap további használatához a sütiket el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás