Megelőzőleg több alkalommal olvashattatok klassz, ingyenes WordPress sablonokról:

 

A mostani mini-sorozatban a legfrissebb, ingyen elérhető WordPress sablonokat mutatom be nektek.

A sorozat első részét ide kattintva találod meg.

Ha beleszerettél valamelyikbe, a képre kattintva le is töltheted a sablont!

“Apróbetű”: Célszerű az új sablont élesítés előtt egy teszt-oldalon kipróbálni, mert sem te, sem a fejlesztő nem ismerheti az összes lehetséges inkompatibilitási problémát. Tehát: Tesztelj, aztán élesíts!

Az alábbiakban három, kifejezetten “csajos” témát mutatok nektek! :)

 

1. Glamour Magazine – magazin jellegű WordPress sablon

 

Ingyen letölthető WordPress magazin sablon előnézeteA Glamour WordPress sablon kimondottan női magazin céljára készült téma. A testreszabón keresztül rugalmasan egyediesíthető, kezdők számára is kényelmesen kezelhető. A fejlesztés során különösen ügyeltek a biztonságosságra, és a seo-barát felépítésre. A sablon minden képernyőn jól mutat, teljesen reszponzív. A demo verziót ide kattintva érheted el.

Nekem tetszik! :) Te mit gondolsz?

Ingyenes WordPress sablon letöltése
 

 

2. Massage Clean – Wellness szolgáltatói sablon

 

Masszázs websablon - ingyen letölthető WordPress honlapsablonA Massage Clean WordPress sablon modern, elegáns dizájn-t ígér, elsősorban masszőröknek, spa-, és wellness-centereknek; de a Testreszabóban lévő sokféle opció miatt más típusú üzletek, szolgáltatások honlapjára is kiváló. Teljesen reszponzív, minden képernyőn szép megjelenést ad. Nyelvi fájlokat tartalmaz, így a sablon magyarra fordítása könnyen lehetővé válik. Kompatibilis a legfrissebb WordPress verzióval, és a népszerű bővítményekkel, mint például a Contact Form 7, vagy a WooCommerce.

Massage Clean WordPress sablon letöltése

 

 

3. VW Kids – Gyerkőcös sablon

 

Letölthető WordPress sablon ingyen, óvodai sablon képeA VW Kids egy színes, fiatalos WordPress sablon. Óvodák, bölcsődék, általános iskolák, játszóházak, családi gyermek-megőrzők számára ideális. Webáruház céljára is használható, például gyermekruházat, iskolaszerek, játékboltok témájában. Kompatibilis a legújabb WordPress verzióval. A sablon demo-ját ide kattintva találod meg, itt pedig letöltheted az ingyenes sablont!

 

 

 

Ha kipróbáltad valamelyik sablont, írd meg kommentben, hogyan tetszett! :)

 

Ha megtanulnád a WordPress-t: Tanulj velünk, online oktatásban – ingyen Divi sablont is kapsz ajándékba! :)

 

 

Oszd meg, ha tetszett!