A mostani mini-sorozatban a legfrissebb, ingyenesen letölthető WordPress sablonokkal találkozhatsz.

 

A minisorozat első részét a WordPress sablonokról ide kattintva találod meg.
A második részben bemutatott WordPress sablonokat itt találod.
A harmadik rész ingyen letölthető WordPress sablonjait erre a linkre kattintva éred el.

 

Ebben a részben a természetkedvelőknek kedvezek… Egy kicsit. :)

Ha beleszerettél valamelyik témába, a képre kattintva le is töltheted a sablont!

 

“Apróbetű”: Célszerű az új sablont élesítés előtt egy teszt-oldalon kipróbálni, mert sem te, sem a fejlesztő nem ismerheti az összes lehetséges inkompatibilitási problémát. Tehát: Tesztelj, aztán élesíts!

 

1. Shuttle Blog – vállalati, üzleti WordPress sablon

 

Shuttle Blog

 

A Shuttle sablon gyerek-témája.

A Shuttle Blog egy ingyenes verzió, a sablon fizetős változattal is rendelkezik (kiterjesztett lehetőségekkel, természetesen).
Elsősorban profiknak ajánlják, üzleti célra: éttermek, egészségügyi üzletek, sport, startup bizniszek ajánlott WordPress sablonja. Modern design, footer widget-ek jellemzik. A blog / hírek szekció kiemelten fontos ennél a sablonnál: letisztult, profi kinézetű.

Egyéb jellemzők: Reszponzív (mobilbarát), többnyelvűsítésre kész, keresőbarát. E-kereskedelemre is alkalmas, teljesen WooCommerce és JigoShop kompatibilis.
Ráadásul kiválóan használható az elterjedt website-builderekkel: Elementor, Beaver Builder, Visual Composer, Divi, SiteOrigin.

 

2. Pet Care Clinic – kisállat szolgáltatások WordPress sablonja

 

Pet Care Clinic

A Pet Care Clinic egy elragadó, elegáns, sokoldalú sablon. Elsősorban kisállat-kereskedések, tenyésztők, kutya-napközik, kutyapanziók, kutyakozmetikusok, állatorvosok, állateledel-, és állatfelszerelés-kereskedők használhatják bizalommal.
Állatos blogokhoz, szakértői oldalakhoz is ajánlható sablon.
Teljesen reszponzív, minden eszközön szépen jelenik meg. Kompatibilis minden böngészővel, és támogatja a többnyelvűsítést. Jól együttműködik a WooCommerce bővítménnyel, beépített közösségi média ikonokat tartalmaz, keresőbarát. Demo link: https://www.unboxthemes.com/themes/pet-care-clinic/

 

 

3. Tale Travel – Utazás-blog ingyenes WordPress sablon

 

Tale Travel

Tale Travel egy lenyűgöző, mobilbarát, könnyen testreszabható WordPress sablon. Ajánlható: utazó-bloggereknek, utazási ügynökségeknek, turisztikai vállalkozásoknak. Rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, amelyek rugalmasan változtathatóak, igény szerint.

 

3+1. vW Gardening, Landscaping – Kertész, kertépítő honlaphoz WordPress sablon

 

VW Gardening Landscaping

VW Gardening Landscape egy friss, letisztult, megbízható, dinamikus WordPress sablon. Kertészek, kerttervezők, kertépítők számára ajánlott, de használhatják virágkötők, virágboltosok, növénytermesztők is. Reszponzív sablon, seo-barát, és jól megjeleníthető különböző böngészőkben. Végtelen színválasztási lehetőséget, és több, mint száz betűtípust tartalmaz.
Mivel WooCommerce kompatibilis, így kertészeti, növénytermesztési termékeket forgalmazó webáruháznak is kiváló.
Demo verzió: https://www.vwthemes.net/vw-gardening-landscaping/

 

 

Ha kipróbáltad valamelyik sablont, írd meg kommentben, hogyan tetszett! :)

 

Ha megtanulnád a WordPress-t, próbáld ki online oktatásunkat, kezdőtől a haladó szintig! Ingyen Divi sablont is kapsz ajándékba! :)

 

 

Oszd meg, ha tetszett!