Mi az a cégbemutató weboldal?

Többféle céllal készülhetnek honlapok – például webáruház, érkező oldal (landing page), blog, online katalógus, híroldal, és sok egyéb.

Azonban a legtöbb készülő weboldal célja egy cég tevékenységének bemutatása.

Lehet ez egyszerűbb, mint egy online névjegy – ez akkor lehet szerencsés, ha az ügyfeleidet elsősorban offline szerzed. Ilyen esetben a brand-építés az elsődleges cél – magyarul: Ha az ügyfeleid, vagy leendő megrendelőid a honlapodról tájékozódhatnak a termékedről, szolgáltatásodról, a referenciáidról, a nyitvatartásodról, illetve a cég elérhetőségeiről.

Ha az internetről (is) szeretnél megrendelőket szerezni, akkor a cégbemutató weboldalnak más online eszközökre is szüksége lesz.

Ha kíváncsi vagy, mi lehet, olvass tovább! :)

 

Cégbemutató weboldal kép Plant-Web Stúdió

 

A legtöbb megrendelést cégbemutató weboldal készítésére kapjuk

 

A cégbemutató weboldalak típusai

 

1. Online névjegy, brand építés

Ahogyan fentebb is olvashattad, a névjegy típusú weboldal offline ügyfélszerzés esetén ideális, sőt szükséges.

Ahhoz, hogy az ügyfeleid neked szavazzák a vásárlás bizalmát, meg kell nekik mutatnod a céged legjobb arcát. Megmutathatod, milyen klassz termékeid vannak, hol van a boltod, kik a munkatársaid, milyen referenciáid vannak, és – az ügyfélvéleményeken keresztül – mennyire elégedettek azok, akik nálad vásároltak.

Informatív dolgokra is használhatod ezt az egyszerű weblap típust, mint a nyitvatartásod, és a kapcsolatfelvételi információk.

 

2. Ügyfélszerző cégbemutató weboldal

Ez a honlap típus magában foglalja az egyszerű névjegy weboldal tartalmi elemeit, azonban különböző, a vállalkozásodra szabott elemekkel egészítjük ki.

Milyen online marketing eszközökből válogathatunk?

 • Blog szekció, szakmai cikkek, izgalmas bejegyzések a témádban
 • Közösségi média (Facebook, Instagram, Twitter) összekötés
 • Látogatói interakciók: hozzászólás, termékértékelés, véleményezés lehetősége
 • Hírlevél feliratkoztatás
 • Kapcsolatfelvételi, rendelési űrlapok
 • Hírlevél feliratkoztatás
 • On-site seo
A honlap tervezése során Veled, a megrendelővel együtt kitaláljuk, hogy ezek közül mi az a fegyvertár, ami konkrétan a te vállalkozásod ügyfélszerzését segíti.

 

3. Cégbemutató weboldal szolgáltatás értékesítésére

Ha szolgáltatást értékesítesz, a honlapod ebben is nagy segítséget nyújthat. A bizalomépítés fontos kellékei közé tartozik a referenciák, és az ügyfélvélemények bemutatása, és a szolgáltatás részletes leírása.

Megjelenítheted az árakat, és ha van fizikai üzleted, akkor annak helyét és nyitvatartását.

Elhelyezhetsz kapcsolatfelvételi űrlapot, amivel megkönnyítheted az érdeklődőknek, hogy kérdezzenek tőled a szolgáltatásoddal kapcsolatban. Ha online értékesítesz, akkor megrendelőlappal teheted gördülékennyé a vevőid kiszolgálását.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatásod nem hétköznapi, nem közismert téma. Ebben az esetben remek felületet ad a weblap arra, hogy megtanítsd az érdeklődőknek – akár életszagú példákon keresztül -, miért hasznos, ha igénybe veszik, amit kínálsz.
Erre elsősorban egy blog/cikk szekció alkalmas. Ha ügyesen csinálod, és netán még a keresőoptimalizált szövegírás szabályait is megtanulod, amelyre online oktatás keretében nálunk is lehetőséged nyílik, akkor egy ilyen terepen könnyen szakértővé válhatsz, és dominálhatod a piacod.

4. Landing page, one-page weboldal

Speciális weblapok, amelyek akár egy termék, vagy szolgáltatás kampányszerű értékesítését teszik lehetővé. A cégbemutató weboldal kiegészítőjeként értelmezhetőek inkább, melyekre különleges szabályok vonatkoznak.

Technikailag lehet oldal, aloldal, vagy aldomain, design-ja illeszkedhet a fő weboldalad arculatához, vagy teljesen más külsőt is kaphat.

 

Reszponzív weboldal készítés

 

Annak ellenére, hogy robbanásszerűen növekszik a telefonról internetezők száma, és hogy a Google évek óta hátrasorolja a nem-mobilbarát oldalakat, még mindig rengeteg olyan honlappal találkozhatsz, amelyek az asztali változat törpésített másai, hangyányi, olvashatatlan betűkkel.

A reszponzív honlapok mind asztali, mind mobil kijelzőn megfelelő megjelenést biztosítanak. Nálunk kizárólag ilyen, mobilbarát honlapok készülnek, minden felár nélkül. Ezt a látogatóid, és a Google is szeretni fogják!

Itt nézd meg, hogy a konkurenciád weboldala mobilbarát-e: Google reszponzív honlap teszt.

 

Céges honlapkészítés Budapesten, országosan

 

Bár honlapjaink Budapesten készülnek, a honlapkészítés online műfaj, így nincs helyhez kötve a tevékenység.

Nem számít a honlapkészítő, és a megrendelő közötti távolság sem, hiszen online írásban, és telefonon minden tökéletesen intézhető. Egyszerűen megoldható a képernyőmegosztás is, ami azt jelenti, hogy ugyanazt a monitort láthatjuk egyszerre, bármekkora is közöttünk a távolság.

Az egész ország egész területén vannak elégedett ügyfeleink, így ezt az elméletet sokéves gyakorlat is bizonyítja.

 

Céges weboldalkészítés árak

 

Ha körbenézel a honlapkészítők árain, hatalmas különbségeket fogsz látni. Néhány tízezer forintos csomag-ajánlatoktól (javaslom ezt fenntartással kezelni), olyanok is akadnak, akik félmillió forintos elköteleződés alatt szóba sem állnak veled; innentől pedig a határ a csillagos ég…

Sőt, vannak népszerű ingyenes honlapkészítő rendszerek, amelyek bizonyos célokra megfelelőek lehetnek, azonban cégbemutató weblapok céljára komolytalan megoldás.

Rengeteg honlapkészítő weboldalán nem is találsz árakat, pusztán árajánlatkérési lehetőséget.

Azért, hogy megkönnyítsük a tájékozódást, weboldal készítés csomagokat állítottunk össze a leggyakoribb igényekből, a piaci ár alsó határán.

Honlapkészítő – Honlap csomagok

Hogy a honlap-csomagok árazása egyértelműbb legyen, segítségül példa-honlapokat láthatsz a linkekre kattintva:

S-csomag
M-csomag
L-csomag

 

Nem támogatjuk a “gatyaletolós” árversenyt, de az átverős, túlárazott, az ügyfél tájékozatlanságát kihasználó lehúzást sem. Alapelveink szerint minőségi munkát adunk a piaci ár alsó határán. Így akár induló mikrovállalkozások is elérhető áron felépíthetik online megjelenésüket.

 

A honlapkészítés csomagokon túl természetesen egyedi árajánlatra is van lehetőség – Írj nekünk, az árajánlat nálunk ingyenes!

 

Fontos tudni:

 • Nálunk nincsenek rejtett költségek, a munka elején pontosan tudni fogod, hogy amit kértél, mennyibe kerül. Természetesen a közben esetlegesen felmerülő plusz igények plusz pénzbe kerülnek, azonban ezeket a költségeket is pontosan megbeszéljük, így nem érhet meglepetés.
 • Cégünk alanyi adómentes, tehát a számlát áfa nem terheli, ezzel is kedvezőbbé téve a honlapkészítés árát.
 • Előleget soha nem kérünk!
 • Ha részletfizetést szeretnél, előzetes megegyezés alapján az is megoldható.

Természetesen nálunk is vannak olyan feladatok, amelyeket nem lehet “csomagba kötni”, jellemzően ilyen a weboldal javítás, amely a honlap ismeretlen előéletét, és a közben felmerülő megrendelői igényeket tekintve előre felmérhetetlen feladat. Ebben az esetben óradíjas ajánlatot tudunk adni, amelyben a napi egyeztetés, és akár limitek beépítése garantálja ügyfeleink számára a költségek kontrollálhatóságát.

Külön kell megemlíteni a webáruházakat, amelyek a céges honlapok funkcióin felül speciális értékesítési folyamatokat végeznek, így az árazás tekintetében (is) külön kategóriát képviselnek.
Cégünk, a Plant-Web Stúdió ebben a tekintetben is azt az elvet képviseli, amit a honlapkészítés esetén: Minőségi munkát adunk a normál piaci árak alsó határán: Webáruház készítés árak

 

Egyszerű felhasználói frissítés, betanítás

A WordPress honlapok egyik legnagyobb előnye, hogy felhasználóként is saját magad frissítheted a weboldalad.

Ezt az előnyt mindenképpen szeretnénk megadni MINDEN ügyfelünknek, ezért a honlapkészítés mellé nálunk jár a felhasználói betanítás! Kiválaszthatod, hogy online oktatást, vagy lépésről-lépésre képes bemutatókat szeretnél inkább.

Ezzel magad fogod tudni a tartalmaidat frissíteni (új cikkeket, bejegyzéseket feltenni, árakat, vagy egyéb változásokat átírni), így nem kell minden apróságért webmestert fizetned.
Ha mégsem szeretnél ezzel foglalkozni, megbízhatsz minket a havi fenntartással, így minden terhet át tudsz adni, ami a honlapoddal kapcsolatos!

Természetesen a felhasználói kezelésen túl lehet, hogy egyéb dolgokat is magad szeretnél változtatni a honlapodon. Ebben is tudunk segítséget nyújtani online WordPress oktatás keretében.

 

Cégbemutató weboldalért keress minket!

 

Weblapjaink motorja a WordPress.

Weboldalaink “ruhája” elsősorban a mobilbarát, prémium DIVI sablon, amelyet a megrendelt honlapodhoz ingyenesen megkapsz!

Webáruházaink WooCommerce alapon készülnek.

 

 

Oszd meg, ha tetszett!