Az ingyenes WordPress sablonok legautentikusabb tárháza a WordPress hivatalos honlapján található.

A sablonok között témánként, színenként, kulcsszavanként is keresgélhetsz, de előre összeállított listákat is találhatsz a legnépszerűbb, a legújabb, és a nemrég frissített ingyenes WordPress sablonokból.

 

Íme néhány sablon, ami megfelel a legújabb trendeknek!

 

1. Sixteen

Művészi és reszponzív WordPress sablon, ami a legtöbb honlaphoz megfelelő lehet. A fejléckép parallax legördítéssel működik. Reszponzív slider, testreszabható fejléc és lábléc, többnyelvű megjelenés (magyar egyenlőre nem, de a nyelvi fájlokkal egyszerűen magyaríthatod) jellemzi.

5_sixteen

 

2. Spun

Minimalista, reszponzív WordPress sablon, amely a tartalmadra helyezi a hangsúlyt. A navigáció elhalványuló-erősödő, hogy kiemelje a látogatót érdeklő tartalmat.

5_spun

 

3. Customizr

Modern WordPress sablon, középpontban a testreszabhatósággal. Szinte minden porcikája személyre szabható, beleértve a slider-t, a fejlécet, a láblécet, a közösségi ikonokat, és sok egyebet is. Reszponzív sablon, jól használható üzleti honlapokhoz, blogokhoz, portfólió weboldal készítéséhez. 15 nyelven érhető el, köztük magyarul is.

5_customizr

 

4. Buzz

Egyszerű flat design, reszponzív sablon. Beépített sablon beállíthatósággal, többszörös legördíthető menükkel. Üzleti célú honlapnak is remekül megfelel.

5_buzz

 

5. Eclipse

Reszponzív, érintő-képernyő barát WordPress sablon. Húzd és vidd (drag and drop) elemeket tartalmaz, úgyis mint slider, portfólió, bejegyzés és oldal tartalmak.

5_eclipse

 

Ne feledkezz meg a reszponzív sablonok fontosságáról sem!

Share
Oszd meg, ha tetszett!