Online cikkek az eladásbanA tartalom a király.

Ehhez kétség nem fér. Ezért van, hogy a szövegírás, tartalom-előállítás az egyik legfelkapottabb területe az internet marketingnek manapság. Az interneten szörfölők éhesek az információkra, a legkülönbözőbb témákban. Tehát az informatív cikkek írása egy holtbiztos módja annak, hogy népszerűsítsd a honlapodat, és forgalmat generálj rá.

A kulcsszó-kutatás folyamán megismersz egy csomó olyan kifejezést, amire milliók keresnek. Amikor ezeket a keresőszavakat beírják a keresőbe az emberek, a keresőmotor olyan tartalmakat jelenít meg, amikben benne van a kifejezés. Ezért minél jobban el vannak látva a cikkeid a kulcsszavaiddal, annál nagyobb az esély a sikerre! Ez fogja a forgalmat generálni a honlapodon. A varázslat: a cikkeid tartalma!

Szóval miért is olyan klassz? Íme, az előnyök, amiket a cikkírás ad neked az online üzleti életedben.

1. Abszolút ingyenes

Túl szép, hogy igaz legyen? Nem. Jó, az internetért persze fizetned kell, de ezen kívül a billentyűzetre, és a kezedre lesz szükséged. Ha ezek megvannak, semmi sem állíthat meg, hogy szót szó után gépelj, így állítván elő cikkeket a honlapodra! :)

2. A honlapodat rövid idő alatt felfedezik

Tedd ki a cikkeidet a honlapodra, blogodra, illetve a speciálisan erre a célra készült cikkgyűjtő oldalakra – és a látogatottságod pillanatok alatt megugrik!

3. Szerezz automatikusan viszontlinkeket!

Amikor a tartalmadat közzéteszed más honlapokon, ne felejts el néhány, a honlapodra mutató linket elhelyezni a szövegben. A cikk felhasználói jogai között tüntesd fel, hogy amennyiben mások is megjelenítik a cikkedet a honlapjukon, a linkeket továbbra is kötelesek bennehagyni. Így, ha hasznos információkat közölsz, a cikked terjedni kezd, a benne lévő linkek pedig egyre nagyobb forgalmat generál az oldaladra.

4. Növeld az elismertségedet!

Ha az interneten értékesítesz, a termékeid puszta megjelenítése önmagában még nagyon alacsony konverziós rátához vezet.
A konverzió ez esetben az, amikor a látogatottságból vásárlás lesz. Meg kell mutatnod, hogy nagyon jól informált vagy a saját területeden. És mi lenne jobb megoldás erre, mint az, hogy érdekes, informatív cikkeket írsz a témádban?

online marketing eszközök

 

Share
Oszd meg, ha tetszett!